Kylvara: +8°tillagas i ca 3 minuter i mikrovågsugn. Frysvara: -18° tillagas i ca 7–8 minuter i mikrovågsugn.
Bör konsumeras omgående. Ingredienser – Potatis 38%. Nötfärs 21%, Förhållandet mellan kollagen och köttprotein är 15%. Laktosfri Mjölk 19%: MJÖLK, laktasenzym, vitamin D högpastöriserad. Gul lök 5%. Oxfond 4%: Vatten, glukossirap, salt, oxe avkok, aromer, socker, köttextrakt, oxfett, lökpulver, xanthangummi,kryddor (vitpeppar), rosmarinextrakt. Salthalt 0,3% i utspädd fond. Smör laktosfritt 4,2 %: Pastöriserad laktosfriGRÄDDE, salt, laktosfri med hjälp utav laktasenzyn. Vetemjöl 1%. Dijonsenap 2,4%: vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit, salt, antioxidationsmedel (citronsyra) och konserveringsmedel (kaliumdisulfit). Soja 4,4%: Vatten, salt, SOJABÖNSMJÖL, SOJABÖNOR, VETE, socker, VETEMJÖL, växtextrakt Ägg 1,1%. Olivolja 0,2%: Raffinerad Vegetabilisk olja 65%(solrosolja), Jungfruolja. Vitpeppar 0,2%. Salt 0,1%: (NaCl), jod (5 mg/100g), klimpförebyggande medel (E536) Tillverkas av Gr8Meal Vingåker AB, Storgatan 23, 64330 Vingåker
Näringsvärde per 100gram
Energi 1204KJ/293Kcal
Fett 26,2g
Varav mättat fett 9,3g
Kolhydrat 11,8g
Varav sockerart 8,5g
Protein 9,4g
Salt 1,4g
Laktosfri
Innehåller gluten och ägg