Kylvara: +8°tillagas i ca 3 minuter i mikrovågsugn. Frysvara: -18° tillagas i ca 7–8 minuter i mikrovågsugn.

Bör konsumeras omgående. Ingredienser – Potatis 38%. Nötfärs 21%, Förhållandet mellan kollagen och köttprotein är 15%. Laktosfri Mjölk 19%: MJÖLK, laktasenzym, vitamin D högpastöriserad. Gul lök 5%. Oxfond 4%: Vatten, glukossirap, salt, oxe avkok, aromer, socker, köttextrakt, oxfett, lökpulver, xanthangummi,kryddor (vitpeppar), rosmarinextrakt. Salthalt 0,3% i utspädd fond. Smör laktosfritt 4,2 %: Pastöriserad laktosfriGRÄDDE, salt, laktosfri med hjälp utav laktasenzyn. Vetemjöl 1%. Dijonsenap 2,4%: vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit, salt, antioxidationsmedel (citronsyra) och konserveringsmedel (kaliumdisulfit).  Soja 4,4%: Vatten, salt, SOJABÖNSMJÖL, SOJABÖNOR, VETE, socker, VETEMJÖL, växtextrakt Ägg 1,1%. Olivolja 0,2%: Raffinerad Vegetabilisk olja 65%(solrosolja), Jungfruolja. Vitpeppar 0,2%. Salt 0,1%: (NaCl), jod (5 mg/100g), klimpförebyggande medel (E536) Tillverkas av Gr8Meal Vingåker AB, Storgatan 23, 64330 Vingåker

Näringsvärde per 100gram

Energi   1204KJ/293Kcal

Fett                         26,2g

Varav mättat fett 9,3g

Kolhydrat               11,8g

Varav sockerart     8,5g

Protein                    9,4g

Salt                          1,4g

Laktosfri

Innehåller gluten och ägg