Detta är Perra. Han är en utav många som kör ut varor till oss företagare för Martin & Servera. Just våra varor packas och körs från deras lager i Norrköping!

Gr8Meal använder sig utav Marin & Servera som leverantör utav mat samt dryck.

Vi har valt att använda oss utav Martin & Servera för att de är enligt oss det bästa grossistföretaget inom kundtjänst. De använder sig utav miljömedvetna transporter vid samtliga leveranser samt att det har ett sortiment med över 30 000 artiklar. Vilket ger ett otroligt utbud för oss som kunder.

Martin & Servera är ett svenskt grossist företag. De är stora leverantör utav mat samt dryck. Men även av utrustning till restauranger i hela Sverige. Bolaget grundades den 1 januari 2012 genom en fusion mellan företaget Servera R&S samt Martin Olsson. Men idag är företaget helägt utav Axel Johnson AB.

Martin & Servera är idag helt marknadsledande inom sin bransch.

De har lagerlokaler på följande order: Enköping, Halmstad, Umeå, Hässleholm, Göteborg, Stockholm, Örebro samt i Norrköping.

De har ca 20 000 kunder, 3000 anställda och omsatte 15 miljarder år 2019. Detta gör dom till bland de bästa grossistföretaget i Sverige.