Köttfärssås med spaghetti

Kylvara: +8° tillagas ca 3 minuter i mikrovågsugn. Frysvara: -18° tillagas ca 7–8 minuter i mikrovågsugn. Bör konsumeras omgående. Ingredienser – Linguine 50%: DURUMVETE, vatten, kan innehålla spår utav SOJABÖNOR. Nötfärs 25%, Förhållandet mellan kollagen och köttprotein är 15%. Matlagningsgrädde laktosfri 12,5%: vatten, KÄRNMJÖLK, vegetabiliska oljor (raps och palm#), modifierad stärkelse, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av vegetabiliska fettsyror) stabiliseringsmedel (metylcellulosa, guarkärnmjöl), surhetsreglerande medel (natriumcitrat, citronsyra), laktasenzym, arom. Laktosfri syrad grädde 4%: pastöriserad grädde och syrningskultur. Ketchup 3,7 %: Tomatpuré (60%), ättika, socker, salt, kryddextrakt (kanel, cayennpeppar, kryddnejlika). Soja 2,5%: vatten, salt, SOJABÖNSMJÖL, SOJABÖNOR, VETE, socker, VETEMJÖL, svampextrakt. Gul lök 2,2%. Köttbuljong 1,5%: salt: (NaCl) jod 5mg/100g), klumpförebyggande medel (E536). Potatisstärkelse, palmfett, socker, arom, solrosolja, maltodextrin, jästextrakt, kartelliserad sockersirap, nötköttextrakt 2,1%, lök 2%, kryddor, Salthalt i färdig buljong är 0,7%. Tomatpuré 1,5%: Tomat, ättika, salt, konserveringsmedel (kaliumsorbat), arom. Olivolja 02%. Svartpeppar 0,2%. Tillverkas av Gr8Meal Vingåker AB, Storgatan 23, 64330 Vingåker

Näringsvärde per 100gram

Energi 1961KJ/203Kcal

Fett 16.5g

Varav mättat fett 14.9g

Kolhydrat 23g

Varav sockerart 9.3g

Protein 13.4g

Salt 5,4g

Laktosfri Glutenfri